Döngüsel ekonominin avantajları

Castapos, alışveriş alışkanlıklarını değiştirmeyi planladığı misyonu ile tüm tüketicilere yeni bir deneyim sunuyor. Deneyimleyerek satın almanın gücüne inanıyoruz tüketicilerin ihtiyaçlarına karar verdiği bu önemli süreçte tam destek sağlıyoruz.

Entrepreneur tarafından yapılan bir araştırmaya göre bu yıl tüketiciler 900 milyar dolarlık ürün iadesinde bulundu. Bunun başlıca sebeplerinden biri test edip ihtiyacımız olmadığına karar verdiğimiz ürünlerin buna değmediğini düşündüğümüzde geri iade ediyor olmamız şeklinde yorumladılar. 

Tam da burada Castapos ekosisteminin avantajları devreye giriyor. Sahip olmak istediğiniz her ürünü abone olarak deneyimliyor ve sonrasında ücretsiz bir şekilde iade edebiliyorsunuz. Özellikle tek seferde almak için yeterince pahalı olan tüm ürünleri Türkiye de ilk kez sigortalı bir şekilde tüketicilerin deneyimine sunmaktan gurur duyuyoruz.

3,6,9 veya 12 aylık abonelik paketlerinden karar vermeniz için gerekli süreyi seçerek deneyimlemeye başlayın, sorunsuz bir abonelik sürecinin keyfini çıkarın.

Abone olduğunuz her ürün ile çevreye ve döngüsel ekonomiye katkınız için teşekkür ederiz.

Yorum yaz

Tüm yorumlar yayımlanmadan önce kontrolden geçer